BAND 
De Greyhound Blues Band bestaat sinds 1991 en is een zeer geroutineerde band.
De Drentse bluesband bestaat uit muzikanten die eerder in diverse bands als de Juke Joint Blues Band, Southside Blues Band en de John Stevens Band speelden en in deze formatie hun muzikale ervaringen gebundeld hebben. Hun voorkeur gaat uit naar blues, die zijn oorsprong vindt in Chicago en Texas.
Ook buiten Nederland is de Greyhound Blues Band met succes op de diverse bluespodia te vinden zoals in Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland. Naast de reguliere optredens wordt de band regelmatig ingezet als begeleidingsband van internationale bluesmuzikanten.

To ENLARGE click photo (and click Photo for NEXT in this group)

BEGELEIDINGSBAND van nationale en internationale bluesartiesten
De Greyhound Blues Band brengt ook revues met authentieke, Amerikaanse bluesartiesten en vooraanstaande nationale muzikanten. De band heeft hiermee gedurende hun meer dan 25-jarig bestaan veel ervaring mee opgedaan.
De bluesmuziek is geworteld in de Chicago Blues en wordt gespeeld met passie, die uitnodigt om te bewegen en mee te doen.
De band kent meerdere bezettingen. De vaste bezetting bestaat uit Martin van der Velde (bas) en George Snijder (drums).. Daar waar een hammondorgel nodig is, is Michiel Mens een vaste waarde.
De “Greyhoundbus” neemt je mee naar Chicago en voert je langs “downtown” bluesclubs en juke joints. De gerenommeerde muzikanten, die de revue passeren hebben alle hun sporen verdiend en brengen blues in zijn authentiekste vorm.